Eikefjord barne- og ungdomsskule

Eikefjord barne- og ungdomsskule

Postadresse: Pb. 83, 6940 Eikefjord

Besøksadresse: Hovlandsvegen 5, 6941

Telefon: 57 75 62 60

Kontaktperson: Vegard Mathisen-Yndestad, 93058773, vegard.mathisen-yndestad@kinn.kommune.no

Tal på produksjonar: 3

  • Alle

Danseworkshop med Absence - V21

Scenekunst, Trinn: 5-7
Dansarar frå Absence Crew held ein intens og morosam danseverkstad for elevane der dei lærer grunntrinn og triks i Hip Hop/Breakdance. Glede og sjølvtillit er sentrale stikkord for denne danseverkstaden og fokuset er at elevane får oppleve meistring gjennom dans.Desse held workshops:
Veke 11: Christopher Cardoso og Daniel Grindeland. 
Veke 12: Hans Kristian Fjeld Andersen og Andreas Roksvåg
​​​​​​​Veke 14: Christopher Bottolfsen og Andreas Roksvåg

Digitalt tilbod, Les for livet! - V20 og H20

Litteratur, Trinn: 5-7
To framtidsmenneske er fanga i romsonden Littera, og berre litteraturen kan redde dei! Les for livet! er ei teaterframsyning som løfter fram aktuell litteratur for barn og unge på nynorsk, og målet er å gje elevane leselyst. Skodespelarane Hanne Mellingen og Ronnie Mega Herdlevær skulle eigentleg ha vore på DKS-turné i Vestland i vår. På tampen av skuleåret vart det laga ein digital versjon aom omhandla "Les for livet!". Den kom så seint i skuleåret at ikkje alle hadde høve til å nytte den. Vi har difor fått ny avtale som gjer at videoen blir tilgjengeleg for haustsemesteret 2020.Dette er ikkje sjølve framsyninga Les for livet!, men ein 15 minutts smakebit som skulane kan nytte. Den er ei god oppmuntring til leselyst for elevane!
Lekje til filmen på Vimeo ligg her.

Informasjon om framsyninga som skulle på turné 

Far din er en tyv - V21

Litteratur, Trinn: 8-10
Opplesing, forteljing og samtale rundt det å ha ein far i fengsel og om å bli stigmatisert og utfrosen i eit lite samfunn.Boka «Far din» kom ut i 2016 og har blitt nominert til ulike prisar, som Arks barnebokpris, Bokslukerprisen og Nordisk Råds Litteraturpris for BU. Boka handlar om guten Leo og om korleis lokalsamfunnet reagerer den dagen faren hans blir arrestert for tjuveri. Etter kvart som saka blir kjend og omfanget kartlagt, får dette større og større følgjer for Leo og mora. Visste ikkje dei kva som foregjekk? Kven har skuld og kven er offer i denne saka?
Uttrykksform
Åpne filter